Shelther praktijk voor Shiatsu therapie
 

Je lijf je leven

Shiatsu praktijk

Mijn praktijk en mijn visie

Ik geloof in de kracht van het zelfgenezend vermogen.
In mijn praktijk wil ik de mensen laten voelen en ervaren dat die kracht ook in hun lichaam aanwezig is. “Als de dag niet je vriend is geweest, was hij dan wellicht je leraar?”.

Hoe is het zo gekomen.

Tot mijn 40e heb ik gewerkt in de administratieve sector van het bedrijfsleven. Al een tijdje had ik de wens om heel iets anders te gaan doen.
Iets waarmee ik mensen kon helpen, iets vanuit mijzelf. “Bijzonder” was voor mij het trefwoord. Via een cursus Tai Chi kwam ik in aanraking met Shiatsu. En het bijzondere was gevonden. Bij het instituut voor Shiatsu Massage Therapie “Shu Ha Ri”, heb ik eerst de basisopleiding voor Shiatsu-massage gevolgd en aansluitend de beroepsopleiding voor Shiatsu-therapie. (Zie ook: http://www.shiatsu-massage.nl/beroepsopleiding)
Daarna heb ik via de vakvereniging N.V.S.T. de studie “westerse medische basiskennis” gedaan en de certificaten voor anatomie, fysiologie en pathologie behaald.

Regelmatig heb ik bijscholingen, cursussen en workshops gevolgd om mijn Shiatsu massages te kunnen aanvullen en verdiepen.

shiatsu therapie


Op de hoogte blijven, inspiratie, tips?
Leimuiden ligt in de directe omgeving van:
Nieuw Vennep, Hoofddorp, Rijnsaterwoude, Kudelstaart, Alphen aan den Rijn, Lisse, Hillegom, Roelofarendsveen, Woubrugge, Sassenheim, Aalsmeer, Uithoorn, Langeraar en Ter Aar.

Zie Shiatsu therapie Leimuiden, contact en route