Shelther praktijk Shiatsu Therapie. voor u gelezen

Je lijf je leven

CliŽnt ervaringen

Weinig energie, pijn in voeten, last van holtes en nekherniaijn in rug en voeten

Na geruime tijd van alles te hebben geprobeerd om de bovenstaande problemen op te lossen (helaas zonder echt succes te hebben) ben ik uiteindelijk bij Elly terecht gekomen. Al na de eerste paar behandelingen merkte ik verschil en jeetje wat ben ik vooruit gegaan. Mijn pijn in mijn voeten is zo goed als verdwenen, ik kan zelfs weer trimmen wat ik de afgelopen drie jaar niet voor mogelijk heb gehouden. Verder bruis ik weer van de energie, ik heb zin om dingen te doen waar ik geruime tijd tegenop zag. Ik krijg gelukkig weer mijn oude 'ik' terug. De behandelingen zijn heerlijk, ontspannen, iedere keer anders, gericht op het probleem wat op dat moment het meeste opspeelt. Verder krijg ik van Elly ook nog goede tips mee, dus het is niet alleen de behandeling op dat moment, zij kijkt ook naar wat wellicht goed is voor je na de behandeling. Zo heeft zij mij geadviseerd om Canadese geelwortel aan te schaffen voor mijn problemen met mijn holtes, en warempel het helpt, ik heb weer meer lucht. Ik ben blij dat ik nu eidelijk een keer iemand heb gevonden die mijn problemen kan verhelpen en daar ben ik Elly ontzettend dankbaar voor. Thanks Elly en tot de volgende behandeling.

 

Groetjes Brenda
 

Pijn in rug en voeten

Ik kwam bij Elly vanwege een stijfheid in mijn rug en onder mijn voeten (vermoedelijk als gevolg van een chemokuur). Al heel snel na de start van de behandeling voelde ik verandering en na 6x was het helemaal weg. Ik voelde letterlijk de energie weer stromen door mijn lichaam Ik ben nu ruim een jaar verder en heb nergens meer last van. "Het uurtje Elly" vond ik zalig. Heerlijk ontspannen liggen in een aangename omgeving zonder dat je hoefde te praten. Een cadeautje aan mijzelf.

 

Ik ben zo tevreden dat ik vanuit mijn coachpraktijk met enige regelmaat mensen verwijs die te kampen hebben met een gebrek aan energie.
 

Yvonne Breur Vielibre Coaching & Training

 

Rugpijn, duizeligheid, slapeloosheid

Hierbij mijn ervaring van de behandelingen die ik tot nu toe bij Elly heb gehad.
'Ik voelde me al een hele tijd moe, sliep slecht, had last van koude voeten, pijn in mijn onderrug en ik was geregeld duizelig. Met alle klachten begon ook mijn werk eronder te lijden. Mijn personeelsfunctionaris adviseerde mij toen om shiatsu therapie behandelingen te proberen. Zij deed het zelf ook en zij had er goede ervaringen mee. Ik was er eerst sceptisch over, maar besloot om het toch een kans te geven. Na enkele behandelingen al merkte ik resultaat. Ik slaap nu echt veel beter, ik heb minder last van koude voeten en de pijn in mijn onderrug vermindert ook. Al met al ervaar ik de shiatsu therapie bij Elly als aangenaam en ben ik blij dat ik de stap heb genomen om bij haar langs te gaan'.

 

A.B.

 

Pijn in benen en voeten

Ik ben bij Elly terechtgekomen toen ik erg veel pijn had in mijn benen en vooral in mijn hakken. Ze heeft mij een aantal weken achterelkaar behandeld en na verloop van tijd voelde ik geen pijn meer. Toen ik last had van mijn schouder heeft ze die ook behandeld. Voor mij voelen de behandelingen erg goed. Door bij de pols te voelen kan Elly precies vertellen waar het probleem zit. De behandelingen zijn dus eigenlijk ook elke keer verschillend. Shiatsu is een goede behandelings methode voor verschillende kwalen. Ik word nu nog 1x per maand behandeld en zo bouwen we het langzaam af. Het is zeker het proberen waard.
 

Janny de Vries

 

Hartritmestoornissen

Vorig jaar heb ik me lange tijd niet lekker gevoeld, moe en lusteloos, slecht slapen. Soms werd ik 3x per nacht wakker. Onrustig, snelle hartslag, pijn op de borst enz.
Mijn huisarts verwees me naar een carioloog. Allerlei onderzoeken met als eindresultaat: niets bijzonders gevonden, waarschijnlijk een maagprobleem.
Mijn zoon en schoondochter gaven mij de raad een aantal shiatsu therapie behandelingen te proberen. Ik vond de massage heerlijk ontspannend, en na ongeveer 7 behandelingen voelde ik me een stuk beter, kreeg weer energie.
Ik kreeg van Elly wat “onderhouds”oefeningen mee, die ik dus zeer regelmatig toepas.

Ada Hul

 

Vermoeidheid, kou, astma

Eind november 2009 intake, gevolgd door een aantal behandelingen in december/januari 2010.
Mijn klachten waren kou, vooral koude voeten/handen, minder energie, vaak diarree en de laatste tijd meer last van astma.
De massages, behandelingen met moksa en voedingsadviezen leverden snel resultaat op. Ik voelde me na een paar behandelingen direct energieker en had minder last van kou. De massages werken bovendien erg rustgevend. Ook het advies om dagelijks een kop thee van verse gember te drinken, volg ik nog trouw op.

 

Conny Algra

 

Aangezichtspijn

Mijn behandelingen bij jou waren voor mij een speciale ervaring , mede omdat voor mij aangezichtspijn" iets nieuws was voor mij, en ik heel lang heb moeten zoeken hoe ik dit zou kunnen verhelpen, uiteindelijk heb jij mij kunnen helpen samen met mijn neuroloog , deze heeft mij toendertijd gezegd dat het ooit nog eens zou kunnen
terug komen. helaas het is in kleine mate terug af en toe voel ik weer een beetje pijn maar dit is wel te dragen. Ik heb jou behandeling wel als erg positief en rustgevend ervaren , als ik weer meer pijn zou krijgen wat ik niet hoop zal ik zeker weer contact met je opnemen.

Karel van Daalen

 

Niet lekker in m'n vel en stress

Het gaat lekker hoor met mij, voel me een stuk beter vergeleken met de aanvang van de shiatsu.

 

Ga zelfs stoppen met roken !

Joyce

 

Verslag van een Therapie.

Diverse klachten, o.a.: extreme duizeligheid, hoofdpijn, concentratie/focusproblemen, pijn in schoudergebied.

December 2011:  Klik hier voor een verslag van de behandelingen
 

Op de hoogte blijven, inspiratie, tips?

Leimuiden ligt in de directe omgeving van:
Nieuw Vennep, Hoofddorp, Rijnsaterwoude, Kudelstaart, Alphen aan den Rijn, Lisse, Hillegom, Roelofarendsveen, Woubrugge, Sassenheim, Aalsmeer, Uithoorn, Langeraar en Ter Aar.

Zie Shiatsu massage therapie Leimuiden, contact en route